Στο Ισραήλ ο Σαμαράς - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Στο Ισραήλ ο Σαμαράς

Τα ενεργειακά θα βρεθούν στο επίκεντρο της ατζέντας των συνομιλιών του προέδρου της ΝΔ σε μια στιγμή που το Ισραήλ εμφανίζεται διατεθειμένο να συζητήσει με την Ελλάδα την μεταφορά φυσικού αερίου από τα αποθέματα του κοιτάσματος «Λεβιάθαν» προς την Ευρώπη.


Το Ισραήλ επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά από πρόσκληση του ισραηλινού Πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Ο κ. Σαμαράς θα...
συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής και κορυφαίους υπουργούς. Τα ενεργειακά θα βρεθούν στο επίκεντρο της ατζέντας των συνομιλιών του προέδρου της ΝΔ σε μια στιγμή που το Ισραήλ εμφανίζεται διατεθειμένο να συζητήσει με την Ελλάδα την μεταφορά φυσικού αερίου από τα αποθέματα του κοιτάσματος «Λεβιάθαν» προς την Ευρώπη.
Ο γεωστρατηγικός ρόλος του Ισραήλ στην Μεσόγειο θεωρείται κρίσιμη παραμέτρους για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας. Έτσι, οι συνομιλίες αναμένεται να επεκταθούν σε αμυντικά, τουριστικά και επενδυτικά σχέδια αλλά και στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των ομογενών των δυο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share