Χρυσοχοΐδης: Η σχέση εμπιστοσύνης του Γ.Παπανδρέου με την κοινωνία έχει διαρραγεί - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Χρυσοχοΐδης: Η σχέση εμπιστοσύνης του Γ.Παπανδρέου με την κοινωνία έχει διαρραγεί

Νέα κριτική απ΄τον Μ.Χρυσοχοίδη στον πρώην πρωθυπουργό



"Ο τόπος χρειάζεται λύσεις.

Και οι λύσεις έρχονται μόνο μέσα από ένα ισχυρό, σύγχρονο, ευρωπαϊκό, προοδευτικό κόμμα, με πολύ ισχυρούς κοινωνικούς...δεσμούς. Αισθάνομαι την ανάγκη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να καταθέσουμε μια πρόταση που θα ξαναβάλει το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την προοπτική, τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής.
Σε ό,τι αφορά τον Γ. Παπανδρέου υπογραμμίζει ότι "η σχέση εμπιστοσύνης, το ουσιώδες αυτό στοιχείο της αντιπροσώπευσης που οφείλει να συνδέει τον ηγέτη και το κόμμα του με την κοινωνία, έχει διαρραγεί. Αυτό αποτελεί πολιτική κριτική, χωρίς καμιά διάθεση ανθρωποφαγίας ή αναζήτησης κάποιου εξιλαστήριου θύματος"
Απαντώντας σε ερώτηση για την κυβέρνηση και το εγχείρημα Παπαδήμου σημειώνει: «Η σύγκλιση στόχων που έχει επιτευχθεί δείχνει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη Δημοκρατία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι προφανές ότι στη διέξοδο αυτή έχει επηρεάσει καθοριστικά το πρόσωπο του κ. Παπαδήμου. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα αποδειχθεί πολύτιμο πολιτικό κεφάλαιο. Έχω την αίσθηση, μάλιστα, ότι ο τόπος θα τον χρειαστεί και μετά τις εκλογές.
Αυτή τη στιγμή έχουμε μία και μόνο προτεραιότητα: να αφοσιωθούμε στην επιτυχία του έργου και στα αποτελέσματα που πρέπει να έχει η κυβέρνηση Παπαδήμου. Και επιπλέον να διαφυλάξουμε το παράδειγμά της, δηλαδή την πολιτική συνεννόηση που καταφέραμε να πετύχουμε στο πλαίσιο της λειτουργίας της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share