«Οι Ευρωπαίοι διώχνουν την Ελλάδα από το ευρώ!» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

«Οι Ευρωπαίοι διώχνουν την Ελλάδα από το ευρώ!»

...Μόνο έτσι εξηγούνται οι νέες απαιτήσεις των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, γράφει ο αρθρογράφος της Telegraph, Jeremy Warner.


Προσπαθούν να διώξουν την Ελλάδα από το ευρώ! Μόνο έτσι εξηγούνται οι νέες απαιτήσεις των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, γράφει ο αρθρογράφος της Telegraph, Jeremy Warner.
«Κάθε προσποίηση ευρωπαϊκής αλληλεγγύης εγκαταλείφθηκε», γράφει. Εξάλλου, η υπομονή των..
ξένων απέναντι στην Ελλάδα έχει εξαντληθεί. Οι υποσχέσεις της Αθήνας είναι πιο άχρηστες παρά ποτέ.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον Warner, η σημερινή κυβέρνηση θα αντικατασταθεί από ένα «σκουπιδολόι λαϊκιστών πολιτικών», που δεν θα δεσμεύονται από τα όσα υπέγραψαν οι σημερινοί πολιτικοί αρχηγοί.

«Επιπλέον, το να διώξουν την Ελλάδα είναι, βέβαια, η σωστή προσέγγιση για όλες τις πλευρές. Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα η Ελλάδα να επιβιώσει μέσα στην Ευρωζώνη. Οικονομικά και πολιτικά, η χώρα βρίσκεται σε κατάρρευση», αναφέρει ο αρθρογράφος.

«Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θα επένδυε στην Ελλάδα τώρα, ξέροντας ότι ανά πάσα στιγμή η Ελλάδα θα έφευγε από το ευρώ και ότι μέσα σε μια νύχτα, θα έχανε τα δύο τρίτα των χρημάτων του.

Οι πλούσιοι Έλληνες έχουν υιοθετήσει την ίδια άποψη. Βγάζουν τα χρήματά τους από τη χώρα όσο γρηγορότερα μπορούν», συνεχίζει.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. Δεν απέχει πολύ από το βιασμό της Ελλάδας από τους συμπατριώτες της. Η Ελλάδα δεν έχει άλλες επιλογές από το να επιβάλει περιορισμούς στη διακίνηση κεφαλαίων και να φύγει από το ευρώ. Όσο περισσότερο αφήνει τα πράγματα, τόσο πιο απελπιστική θα γίνει η καταστροφή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share