Ανησυχία των γερμανικών υπηρεσιών προκαλεί το κίνημα των Σαλαφιστών μουσουλμάνων - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ανησυχία των γερμανικών υπηρεσιών προκαλεί το κίνημα των Σαλαφιστών μουσουλμάνων



Οι Σαλαφιστές στη Γερμανία ξεκίνησαν μια εκστρατεία με στόχο τη δωρεάν διανομή ...25 εκατομμυρίων Κορανίων.




Η Επιχείρηση «Ψέματα!" ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011 από τον Ibrahim Abou Nagie, ο οποίος λέει ότι θέλει ένα Κοράνι σε κάθε γερμανικό νοικοκυριό! Άλλες...
ομάδες σαλαφιστών όπως η DawaFFM από την Φρανκφούρτη και το κίνημα Ibrahim Millatu από το Solingen συμμετέχουν επίσης. Μέχρι στιγμής οι Σαλαφιστές έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 100 περίπτερα σε πόλεις σε όλη τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, την Κάτω Σαξονία, την Έσση και το Αμβούργο.


Σύμφωνα με τον Abou Nagie έχουν διανείμει ήδη 300.000 αντίτυπα του Κορανίου στη γερμανική γλώσσα. Είχε ήδη παραγγείλει δεκάδες χιλιάδες επιπλέον αντίτυπα. Το Πάσχα η επιχείρηση Κοράνι μπήκε σε μια νέα φάση. Το Σάββατο οι Σαλαφιστές έστησαν περίπτερα διανομής σε 35 πόλεις, μεταξύ των οποίων το Αμβούργο, η Κολωνία, η Κωστάντζα, η Φρανκφούρτη, η Δρέσδη, το Osnabrück, το Ανόβερο και το Βερολίνο.


Το έργο χρηματοδοτείται από δωρεές.
Ο Abou Nagie λέει ότι οι περισσότερες δωρεές προέρχονται από μουσουλμάνες γυναίκες και Τούρκους Μουσουλμάνους. Οι Γερμανοί μουσουλμάνοι ενθαρρύνονται να αγοράσουν ένα αντίγραφο του Κορανίου (με κόκκινο-κάλυμμα), προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τα δωρεάν Κοράνια με μπλε κάλυμμα.


Οι γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας ανησυχούν μήπως ο στόχος δεν είναι μόνο να προσηλυτίσουν τον κόσμο στο Ισλάμ, αλλά και στα ριζοσπαστικά κηρύγματα του Σαλαφισμού.
Πέρυσι, οι διωκτικές αρχές άρχισαν να ερευνούν τον Abou Nagie για υποκίνηση βίας στο Διαδίκτυο κατά ανθρώπων άλλων θρησκειών.

defencenet
Bookmark and Share