Ωραίος καιρός για μπάνιο; Nαι,αν σε λένε Γ.Παπανδρέου.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ωραίος καιρός για μπάνιο; Nαι,αν σε λένε Γ.Παπανδρέου..


Ενώ ο πολιτικός κόσμος είναι σε αναβρασμό και όλοι προετοιμάζοντας με πυρετώδεις ρυθμούς για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει βουτιές στην πισίνα του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι.



Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής λοιπόν, μια LEXUS χρυσή κατέφτασε έξω από το πάρκινγκ του ολυμπιακού κολυμβητηρίου και από την οποία βγήκε ο...
πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Περιστοιχισμένος από σωματοφύλακες οι οποίοι έλεγχαν την γύρω περιοχή πήγες προς τα γραφεία του κολυμβητηρίου. Άλλαξε σε ένα μικρό δωματιάκι, φόρεσε το κόκκινο σκουφάκι του και τα γυαλιά του και βούτηξε με ιδιαίτερη ευλυγισία στα νερά της πισίνας. Για τα πρώτα 500 μέτρα επέλεξε ένα ελεύθερο στυλ κολύμβησης, περισσότερο για προσαρμογή.


Σε κάθε διάλλειμα ασκήσεων έμενε στην άκρη και χαμογελούσε σε όποιον μπορεί να κοιτούσε στο μέρος του…


Σε συζήτηση με δημοσιογράφο κυριακάτικης εφημερίδας, την ιδιότητα του οποίου δεν γνώριζε σημείωσε: «Πολλά πήγαν λάθος. Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα πολλών δεκαετιών και η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη».


«Είναι μια περίοδος που πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και να αισιοδοξούμε ότι θα βγούμε από την κρίση».


«Φταίμε κι εμείς ναι, αλλά το πολεμάμε. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που πολέμησε αυτή την χρόνια κατάσταση, που έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο, που έθιξε συμφέροντα….»

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος-Παπανδρέου από το 2009 κολυμπούσε στο γυμναστήριο των βορείων προαστίων, το Holmes που διαθέτει και πισίνα. Όμως τους τελευταίους μήνες του έκαναν αιχμηρά σχόλια με αποτέλεσμα το κλίμα να είναι κάπως περίεργο. Έτσι αποφάσισε να κινηθεί νοτιότερα...



Πηγή: Πρώτο Θέμα
Bookmark and Share