Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε στο κέντρο των Σκοπίων... - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε στο κέντρο των Σκοπίων...


"Η νεολαία του Συνασπισμού διαδήλωσε στο κέντρο των Σκοπίων 
για το δικαίωμα της ΠΓΔΜ να χρησιμοποιεί την ονομασία "Μακεδονία"(!),
το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού,
την επιστροφή πολιτικών προσφύγων απ'την Πγδμ,
την αναγνώριση "μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα κλπ."
(Greece Salonika 18/5/'08)

Καλή η...  αντιμνημονικακή ρητορική ακόμα καλύτερη η προώθηση του κ.Τσίπρα περίπου ως νέου .."Ανδρέα Παπανδρέου του '81" αλλά για να έχουμε σφαιρική εικόνα και ολοκληρωμένη άποψη καλό θα ήταν να ακούσουμε κάποτε τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και στα εθνικά θέματα.Mη θεωρηθεί πως θέλουμε να πλήξουμε το Συνασπισμό ή πως παίζουμε κάποιου είδους παιχνίδι τώρα που η αριστερά είναι ένα βήμα πριν τη δημιουργία δικής της κυβέρνησης.Απλώς ως δυνητικοί ψηφοφόροι του κ.Τσίπρα απαιτούμε να γνωρίζουμε τις απόψεις που πρεσβεύει -και- σε όλα τα Εθνικά θέματα..
Άλλωστε οι επιπτώσεις απ΄τη στάση που θα κρατήσει η επόμενη κυβέρνηση στα Εθνικά θέματα   ίσως να διαρκέσουν περισσότερο ...ακόμα και απ'την οικονομική κρίση.

**Το Greece Salonika ήταν το μοναδικό ανεξάρτητο ελληνικό μμε-με την ευρύτερη έννοια του όρου- που απ΄το 2007 παρακολουθεί με δικές του πηγές τις εξελίξεις στο Σκοπιανό από ...εξαιρετικά κοντινή απόσταση.
Έτσι και το Μάιο του 2008 ήταν το μόνο που παρουσίασε αποκλειστικά τις δραστηριότητες της νεολαίας του Συνασπισμού στα Σκόπια.Το πρωτογενές υλικό του παρόντος ιστολογίου βέβαια αναδημοσιεύθηκε τότε σε πολλά παραδοσιακά μμε αλλά λίγα ανέφεραν την πηγή της είδησης.
.

**Θυμηθείτε τι ακριβώς συνέβει στις 18/5/2008 στα Σκόπια πατώντας εδώ:

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/05/sugababesdeutsche-telecom.html
Bookmark and Share