Φυτείες χασίς ...παντού. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Φυτείες χασίς ...παντού.

Εντοπίστηκαν νέες φυτείες σε Κιλκίς, Ξάνθη, Σέρρες και Πύργο

Μάταια παρακολουθούσαν διακριτικά επί μέρες μια φυτεία που εντόπισαν μέσα σε ένα χωράφι στην αγροτική περιοχή Ομαλού Κιλκίς, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Ο καλλιεργητής που καραδοκούσαν για να..  συλλάβουν φαίνεται πως αντιλήφθηκε την παρουσία τους. Έτσι, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να «ξηλώσουν» την…  αδέσποτη χασισοφυτεία που βρισκόταν μέσα σε μια δύσβατη ρεματιά και αποτελούνταν από συνολικά 30 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου καλλιεργητή συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή.
Μικρής έκτασης χασισοφυτεία από επτά δενδρύλλια ινδικής κάνναβης ύψους 0,30 ως 0,90 μέτρων καλλιεργούσε μέσα στο χωράφι του σε χωριό της Ξάνθης ένας 28χρονος, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε και μία συσκευασία με ακατέργαστο χασίς βάρους 50,2 γραμμαρίων. Ο νεαρός θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Τέσσερα χασισόδεντρα ύψους 15 ως 80 εκατοστών καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του στο Ροδολίβος Σερρών ένας 53χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Πάνω του κατασχέθηκαν 2,6 γραμμάρια «φούντας» και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Με δυο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 23 γραμμάρια κάνναβης και δυο δενδρύλλια φυτεμένα σε γλάστρες στο σπίτι του, συνελήφθη στον Πύργο ένας 33χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.
Bookmark and Share