Την παρέμβαση του πρωθυπουργού ζητούν οι εκπαιδευτικοί του ιδιωτικού τομέα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού ζητούν οι εκπαιδευτικοί του ιδιωτικού τομέα

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό έστειλε σήμερα το ΔΣ της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ), προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την περικοπή των αποδοχών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

Στην επιστολή προς τον πρωθυπουργό αναφέρεται -μεταξύ άλλων- ότι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιτόπουλος αποφάσισε να... θέσει σε εφαρμογή τη «γνωμοδότηση Μπαμπινιώτη», σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται και στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και δωρίζονται 32 εκατ. ευρώ τον χρόνο στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων μέσω της μείωσης των μισθών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών έως και 40%.
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί ζητούν από τον πρωθυπουργό να παρέμβει άμεσα για την αποκατάσταση της ισονομίας και την αποτροπή της «πλέον κυνικής και βίαιης αναδιανομής πλούτου υπέρ των ολίγων» στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί ενημερώνουν με επιστολή τους και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς τους ζητούν να φέρουν το συγκεκριμένο θέμα στη Βουλή προς εξέταση.
Bookmark and Share