Die Welt: "Η διάσωση των Ελλήνων είναι σκηνοθετημένη" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Die Welt: "Η διάσωση των Ελλήνων είναι σκηνοθετημένη"

 

"Η Γερμανία σκέφτεται και δρα για το δικό της όφελος, ενώ τα πάθη των Ελλήνων διογκώνονται, καθώς η πολιτική λιτότητας οδηγεί την χώρα στην οικονομική εξόντωση.."



"Η διάσωση των Ελλήνων είναι σκηνοθετημένη" για να διασωθούν οι τράπεζες, αναφέρει σε άρθρο του ο Γερμανός δημοσιογράφος Χένρικ Μ . Μπρόντερ στη Die Welt.
Σύμφωνα με...τον Μπρόντερ η Γερμανία σκέφτεται και δρα για το δικό της όφελος, ενώ τα πάθη των Ελλήνων διογκώνονται, καθώς η πολιτική λιτότητας οδηγεί την χώρα στην οικονομική εξόντωση.

Για τη διάσωση της Ελλάδας επισημαίνει πως "είναι μέρος της σκηνοθεσίας όταν προσποιούμεθα ότι 'εμείς' βοηθούμε τους Έλληνες με νέα δισεκατομμύρια κάθε φορά, προκειμένου να σταθεροποιήσουν την οικονομία τους. Αυτοί που προσφέρουν βοήθεια βοηθούν κυρίως τους εαυτούς τους προκειμένου να παραμείνουν στο παιγνίδι".

Και παρακάτω παραθέτει την άποψη για την Ευρωπαϊκή Ένωση πως "η Ελλάδα είναι η καλύτερη απόδειξη πως έχει αρχίσει ήδη ένας εμφύλιος πόλεμος. Δεν είναι μόνο ο Νότος που επαναστατεί ενάντια στο Βορρά, είναι η εξέγερση του 'όχλου' εναντίον της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας, η οποία έχει δημιουργήσει στις Βρυξέλλες το νέο της ανάκτορο".
Bookmark and Share