Κινηματογραφική ληστεία στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών με λεία διαμάντια 50 εκατ. δολαρίων! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Κινηματογραφική ληστεία στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών με λεία διαμάντια 50 εκατ. δολαρίων!

 

Κινηματογραφική ληστεία πραγματοποιήθηκε στην πίστα του αεροδρομίου των Βρυξελλών, με τους βαριά οπλισμένους ληστές να καταφέρνουν να κλέψουν διαμάντια αξίας 50 εκατ. δολαρίων, λίγο πριν αυτά φορτωθούν σε αεροπλάνο.




Οι οκτώ ληστές, φορώντας μάσκες και κουκούλες, οπλισμένοι με...
αυτόματα όπλα και εξοπλισμένοι με φακούς νυχτερινής όρασης, χτύπησαν λίγο πριν από τις 7:50 το βράδυ της Δευτέρας. Η επιχείρησή τους είχε τελείωσε μέσα σε τρία λεπτά.

Στόχος τους ήταν ένα φορτηγό με διαμάντια της Brink, το οποίο θα φόρτωνε ένα αεροπλάνο της Helvetic, με προορισμό τη Ζυρίχη.

Αφού χρησιμοποίησαν μία Mercedes για να σπάσουν το φράχτη της ασφάλειας, οι ληστές διέφυγαν με ένα Audi, το οποίο είχαν εξοπλίσει με σειρήνα, για να μοιάζει με αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Είχαν πάρει μαζί τους 120 μικρά δέματα, που περιείχαν άκοπα διαμάντια, τα οποία είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν.

Οι αρχές υποπτεύονται ότι πρόκειται για εσωτερική δουλειά, αφού κανείς άλλος δεν μπορούσε να γνωρίζει για το πολυτελές φορτίο.
Bookmark and Share