Αποχώρηση από τα μπλόκα έως το τέλος της εβδομάδας σχεδιάζουν οι αγροτοσυνδικαλιστές; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Αποχώρηση από τα μπλόκα έως το τέλος της εβδομάδας σχεδιάζουν οι αγροτοσυνδικαλιστές;


Σταδιακή αποχώρηση των τρακτέρ από τους δρόμους μέχρι το τέλος της εβδομάδας σχεδιάζουν οι αγροτοσυνδικαλιστές της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας, που πλέον έχουν διασπαστεί σε πολλά κομμάτια.



Αντιπροσωπεία από το... μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, με επικεφαλής τον «κόκκινο» αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα, είχε στην Αθήνα διαδοχικές επαφές με αρχηγούς και εκπροσώπους κομμάτων.

Νέα συνάντηση των «μπλόκων» θα γίνει στη Νίκαια την Πέμπτη το πρωί με πληροφορίες να επιμένουν πως οι αγροτοσυνδικαλιστές αναζητούν φόρμουλα για ...ηρωική έξοδο από τα μπλόκα πριν το τέλος της εβδομάδας

Για σήμερα προγραμματίζουν κάθοδο μικρού αριθμού τρακτέρ στις πρωτεύουσες των νομών, όπου θα γίνουν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Οι αγρότες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης που είχαν παρατάξει τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στον δρόμο προς το αεροδρόμιο, στον κόμβο Πράσινα Φανάρια, αποχώρησαν από το σημείο συγκέντρωσης.

Σε Εβρο και Ροδόπη, αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ έξω από το εργοστάσιο της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, στην είσοδο των Φερών, στον κόμβο της Καλλίτσης επί της Εθνικής οδού Κομοτηνής - Ξάνθης, αλλά και στον μεθοριακό σταθμό των Κήπων, χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν την κυκλοφορία.
Bookmark and Share