Σε κελί μη καπνιστών ζήτησε να μεταφερθεί ο Παπαγεωργόπουλος - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σε κελί μη καπνιστών ζήτησε να μεταφερθεί ο Παπαγεωργόπουλος

Μαζί με εννέα άτομα (8 Πακιστανοί και ο κ.Λεμούσιας) βρίσκεται στο κελί των φυλακών στα Διαβατά ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μετά την ιστορική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που τον καταδίκασε για υπεξαίρεση σε ισόβια κάθειρξη.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος... πρώην πρωταθλητής και φανατικός αντικαπνιστής, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ενοχλήθηκε με τους υπόλοιπους 9 συγκρατούμενούς του  με τους οποίους μοιράζεται το ίδιο κελί καθώς κάπνιζαν συνεχώς.
Για αυτό τον λόγο, σήμερα το πρωί ζήτησε να βγει στο προαύλιο και να δει τον αρχιφύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος Διαβατών, από τον οποίο ζήτησε να μεταφερθεί σε κελί μη καπνιστών καθώς ο νόμος του δίνει αυτό το δικαίωμα.

Στο ίδιο κελί βρίσκεται και ο κ. Λεμούσιας, ενώ ο κ. Π. Σαξώνης έχει οδηγηθεί στις φυλακές Νιγρίτας.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν έφθασε στις φυλακές ήταν να μάθει πως μπορεί να προμηθευτεί μία τηλεκάρτα για να επικοινωνεί με την σύζυγο του, η οποία χθες βράδυ τον επισκέφθηκε, φέρνοντάς του κάποια προσωπικά αντικείμενα.

Υπάρχει πάντως μία έκδηλη ανησυχία για το πώς θα αντιδράσει και το πώς θα διαχειριστεί ο κ Παπαγεωργόπουλος την κατάσταση, διότι δεν περίμενε σε καμία περίπτωση την συγκεκριμένη ποινή.

Να σημειωθεί ότι έχει ασκηθεί ήδη έφεση από την πλευρά του, η οποία όμως θα εκδικαστεί σε... 1-2 χρόνια.
Bookmark and Share