Τουλάχιστον 20 κρουαζιερόπλοια «δένουν» Θεσσαλονίκη το 2013 - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Τουλάχιστον 20 κρουαζιερόπλοια «δένουν» Θεσσαλονίκη το 2013

 

Σε δημοφιλή προορισμό κρουαζιερόπλοιων αναδεικνύεται ο Θερμαϊκός το 2013 καθώς έχουν ήδη επιβεβαιωθεί 20 αφίξεις, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί, παρατείνοντας την τουριστική σεζόν στη Θεσσαλονίκη. 



Τέσσερα κρουαζιερόπλοια θα... προσεγγίσουν φέτος για πρώτη φορά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΘ. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το "Costa Pasifica" με 17 καταστρώματα σε 6 χιλ. τετραγωνικά μέτρα και το μεγαλύτερο spa που υπάρχει εν πλω, που θα "δέσει" το Σεπτέμβρη. Το "Astor" αναμένεται τον Οκτώβρη και το "Artania" το Νοέμβρη.

Από την άλλη το "Aida Aura" έχει μεν ξαναέρθει, ωστόσο φέτος θα διανυκτερεύσει κιόλας και μάλιστα πέντε φορές μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου. Σεπτέμβρη και Οκτώβρη αναμένονται τα, πιστά στη "δεύτερη Ιερουσαλήμ", "Golden Iris" και "Royal Iris" από το Ισραήλ.

Η προγραμματισμένη άφιξη κρουαζεριόπλοιων μέχρι το τέλος του φθινοπώρου παρατείνει τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου στη Θεσσαλονίκη και φέρνει αισιοδοξία στην αγορά της πόλης, ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να οριστικοποιήσουν το πρόγραμμά τους και οι μικρότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της κρουαζιέρας.
Πηγή:ΑΠΕ
Bookmark and Share