ΑΠΘ: Ανανεώνονται οι συμβάσεις των 264 εργαζομένων στη φύλαξη - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΑΠΘ: Ανανεώνονται οι συμβάσεις των 264 εργαζομένων στη φύλαξη

Εν αναμονή οι 240 της καθαριότητας.

«Πράσινο φως» άναψε η Ανεξάρτητη Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Α.Ε.Α.Δ.Σ.) προκειμένου να προχωρήσει η διοίκηση του ΑΠΘ σε διαπραγμάτευση με... αναδόχους για την κάλυψη των αναγκών φύλαξης του Πανεπιστημίου, μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών του μεγάλου διαγωνισμού.



Αυτό σημαίνει ότι οι συμβάσεις των 264 εργαζομένων στην εργολαβία φύλαξης θα ανανεωθούν και δε θα υπάρξει διακοπή στην παροχή υπηρεσιών φύλαξης στο Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με τις πρυτανικές αρχές του ιδρύματος.



Εντός των ημερών οι διοικούντες αναμένουν τη θετική απάντηση από την Ανεξάρτητη Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων και για την εργολαβία καθαριότητας, ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο. «Εκτιμούμε ότι μετά τις διακοπές του Πάσχα θα έχει αποκατασταθεί η ομαλή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε όλους τους χώρους του Πανεπιστημίου», σημειώνουν, σε ανακοίνωσή τους, οι πρυτανικές αρχές. Να σημειωθεί ότι οι συμβάσεις των 240 εργαζομένων στην εργολαβία της καθαριότητας έληξαν μέσα στο Νοέμβρη του 2012 και έκτοτε περιμένουν την επαναπρόσληψή τους, ενώ οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού για τις εργολαβίες εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν ύστερα από μήνες.

Bookmark and Share