Συνεχίζονται οι έρευνες στην Πελοπόννησο για τον εντοπισμό των κακοποιών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Πελοπόννησο για τον εντοπισμό των κακοποιών

Με μπλόκα σε κομβικά σημεία στην Πελοπόννησο συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων ληστών, από τα πυρά των οποίων έχασε τη ζωή της η 25χρονη στα Ισθμια Κορινθίας τα ξημερώματα του Σαββάτου.



Σύμφωνα με... υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ, ειδικές δυνάμεις ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ συνεχίζουν να «χτενίζουν» ακόμη και δύσβατες ορεινές περιοχές στις οποίες πιθανόν να έχουν βρει καταφύγιο οι επικίνδυνοι κακοποιοί.

Πονοκέφαλο προκαλεί στην αστυνομία το γεγονός ότι οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι, ενώ φέρουν πάνω τους βαρύ οπλισμό, τον οποίο, όπως αποδείχτηκε, δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν.

Εξάλλου, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ έχει μεταφερθεί και ελέγχεται εξονυχιστικά το μαύρο τζιπ που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους και εγκατέλειψαν στον Σολωμό Κορινθίας. Οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν τα απαραίτητα εκείνα στοιχεία, ώστε να ταυτοποιήσουν και τους αλλους δύο κακοποιούς που πήραν μερος στην αιματηρή καταδίωξη.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο ο 36χρονος αλβανός δραπέτης Μάριο Κόλα, από αποτύπωμα που άφησε σε ένα μπουκάλι νερό κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα στη Μάνδρα.

Από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ χαρακτηρίζεται σκληρός και αδίστακτος. Άλλωστε είχε εμπλακεί και το 2010 σε ακόμη ενα αιματηρό περιστατικό στον Βύρωνα, όπου στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς είχε χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος πολίτης.

Ο επίλογος της αιματηρής καταδίωξης θα γραφτεί σήμερα στις 18:00 στο νεκροταφείο της Ζωοδόχου Πηγής στην Κόρινθο, όπου θα κηδευτεί η άτυχη 25χρονη.
Bookmark and Share