Απεργία αποφάσισε τελικά η ΟΛΜΕ! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Απεργία αποφάσισε τελικά η ΟΛΜΕ!

Τελικώς το είπαν και το κάνουν οι "συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί", αποφασίζοντας απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις καθιστώντας αυτόματα όμηρους εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές και τις οικογενένειές τους..

  • Η κατακραυγή του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας δεν πτόησε τους "συνδικαλιστές", οι οποίοι έχουν πλέον στο πλευρό τους μόνο μερικούς γραφικούς πολιτικάντηδες της αριστεράς.


 Με ψήφους 9 υπέρ και 2 κατά (των μελών του ΠΑΜΕ) το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να εισηγηθεί απεργίες μέσα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, κλιμακώνοντας τη...
διαμάχη της με το υπ. Παιδείας, που αναμένεται να απαντήσει με πολιτική επιστράτευση των καθηγητών.

Η εισήγηση της ΟΛΜΕ προς τις ΕΛΜΕ είναι η πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας στις 17 Μαΐου, δηλαδή την πρώτη ημέρα των εξετάσεων και πενθήμερη από τις 20 Μαΐου.

Η πρόταση για απεργιακές κινητοποιήσεις πρέπει να εγκριθεί από τις κατά τόπους ενώσεις των καθηγητών και τη γενική συνέλευση των προέδρων τους στις 15 Μαΐου.

Σε αυτές τις συνεδριάσεις όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ο κλάδος έχει απορρίψει προτάσεις του ΔΣ του συνδικαλιστικού τους οργάνου.

Το υπουργείο Παιδείας διεμήνυσε ότι εάν αποφασίσουν οι ΕΛΜΕ απεργία, αυτό σημαίνει ακύρωση των Πανελλαδικών.

*Τα υπόλοιπα τα είπαμε χθες: Ούτε "εκπαιδευτικοί" ...ούτε "συνδικαλιστές".
Bookmark and Share