«Η δόση των 8,1 δισ. θα αποδεσμευτεί προς το τέλος Ιουλίου» - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Η δόση των 8,1 δισ. θα αποδεσμευτεί προς το τέλος Ιουλίου»


Την εκτίμησή του ότι η επόμενη δόση των 8,1 δισ. ευρώ «αναμένεται να αποδεσμευτεί προς το τέλος Ιουλίου υπό τον όρο η Ελλάδα να εκπληρώσει συγκεκριμένες προαπαιτούμενες δράσεις» εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στο συνέδριο Eurobank Investment Forum. 



Παράλληλα σημείωσε ότι... «η χρηματοδότηση των τραπεζών φαίνεται να αποδίδει καλύτερα από το αναμενόμενο, γεγονός που αντισταθμίζει πιθανές καθυστερήσεις, αν υπάρχουν, στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων».

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως «η Ελλάδα από σήμερα έχει μια νέα κυβέρνηση, που είναι πλήρως προσηλωμένη στις μεταρρυθμίσεις και τις απαραίτητες αλλαγές» ενώ πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια, ότι η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες διέσχισε ένα πολύ δύσκολο δρόμο, αλλά κατόρθωσε να σταθεί στα πόδια της και συνεχίζει με περισσότερη αποφασιστικότητα και νέα πρόσωπα. Τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση έχουν πλήρη επίγνωση ότι η στασιμότητα ισοδυναμεί με καταστροφή. Επιπλέον, η κοινοβουλευτική στήριξη υπερβαίνει τις ψήφους των Βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Bookmark and Share