Νέα συνάντηση των τριών αρχηγών αύριο-Εξαφανίστηκε η "ΕΡΤ" στις δηλώσεις τους! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέα συνάντηση των τριών αρχηγών αύριο-Εξαφανίστηκε η "ΕΡΤ" στις δηλώσεις τους!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 20.30.
  • Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στις δηλώσεις τους οι δύο πολιτικοί αρχηγοί δεν ανέφεραν το όνομα "ΕΡΤ" ..και οι δύο μίλησαν για ?δημόσια ραδιοτηλεόραση"!

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι...πρέπει να υπάρξει μία συμφωνία που θα διασφαλίζει την άμεση συμμόρφωση στην απόφαση του ΣτΕ και την άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης σε όλες τις συχνότητές της και ταυτόχρονα θα δίνει νέα ώθηση στην κυβέρνηση με μια επικαιροποιημένη προγραμματική συμφωνία και με κανόνες λειτουργίας που θα τηρούνται”.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης από την πλευρά του, δήλωσε ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επαναλειτουργήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση με κανονικό πρόγραμμα. “Αλλά δεν είναι μόνο η εθνική ραδιοτηλεόραση αλλά και η λειτουργία της τρικομματικής κυβέρνησης”, πρόσθεσε για να καταλήξει ότι “είναι αναγκαίο να υπάρξει επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας , όχι μόνο για την δημόσια ραδιοτηλεόραση, αλλά για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα”.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το κλίμα ήταν σήμερα σαφώς καλύτερο από την προχθεσινή συνάντηση. Γεγονός που επιτρέπει προφανώς στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να συμμετάσχει αύριο στη συνεδρίαση του Λαϊκού Κόμματος στην Βιέννη. Ο κ. Σαμαράς θα αναχωρήσει το πρωί και θα επιστρέψει το βράδυ για τη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Bookmark and Share