
Νωρίτερα σύμβουλος του...Γιάννη Στουρνάρα είχε ειδοποιήσει, μέσω email, όσα μέσα ενημέρωσης αναμεταδίδουν το σήμα της ΕΡΤ, χρησιμοποιώντας το λογότυπό της εταιρείας που ανήκει πλέον στο υπουργείο Οικονομικών, ότι κινδυνεύουν με νομικές επιπτώσεις.
«Τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ' αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία» αναφέρεται στο mail».
Ηδη ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από τη συζήτηση νομοσχεδίου στη Βουλή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ και το ΠΑΣΟΚ ζήτησε, μέσω της εκπρσώπου του, Φώφης Γεννηματά, να επιτραπεί η αναμετάδοση του σήματος της ΕΡΤ από τον 902, το zougla.gr και άλλα μέσα ενημέρωσης.