Άγρια συμπλοκή με σοβαρούς τραυματισμούς. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Άγρια συμπλοκή με σοβαρούς τραυματισμούς.

 

-Θεσσαλονίκη-



Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τα μεσάνυχτα έξω από κεντρικό ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης.  
Άτομα του λεγόμενου "αντιεξουσιαστικού χώρου", που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις εργαζομένων(..) από το... συγκεκριμένο ψητοπωλείο, επιτέθηκαν απρόκλητα σε έξι θαμώνες του καταστήματος!

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ χτύπησαν τα θύματά τους με ξύλα και διάφορα άλλα αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, "θεώρησαν ότι επρόκειτο για ακροδεξιά άτομα"!

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ένας 24χρονος άντρας και ελαφρά μία 22χρονη γυναίκα, που μεταφέρθηκαν στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Για την υπόθεση διενεργείται αστυνομική προανάκριση.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα είχαν σημειωθεί συμπλοκές έξω από το ίδιο μαγαζί, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τότε διαδηλωτές, πάλι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις εργαζομένων, απέκλεισαν την είσοδο του καταστήματος, ενώ προκλήθηκε ένταση με πελάτες που θέλησαν να εισέλθουν.

Στο σημείο έφτασαν κι άλλα άτομα -που όπως καταγγέλθηκε από τους διαδηλωτές ήταν μέλη της «μπράβοι»- και ακολούθησαν συμπλοκές, από τις οποίες τραυματίστηκαν τρία άτομα.


*Το θέμα βέβαια είναι πως τα τελευταία χρόνια και με την ανοχή(;) ή την ανικανότητα των αρχών να επιβάλουν την τάξη, μερικοί ανεγκέφαλοι κάφροι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται "αντιεξουσιαστές",
έχουν αναλάβει εργολαβικά τη δήθεν υπεράσπιση εργαζομένων σε διάφορες επιχειρήσεις -κυρίως επισιτισμού- χωρίς να έχουν καμία σχέση ούτε με τις επιχειρήσεις αυτές ,ούτε με τους εργαζομένους αλλά -επειδή η πόλη είναι μικρή και γνωριζόμαστε- ούτε και με την ..εργασία γενικότερα.
Κοινώς ηλίθιοι μπαχαλάκηδες που κάποιος επιτέλους πρέπει να τους σταματήσει πριν υπάρξουν -και- θύματα εκτός από υλικές ζημιές.
Για να μην αναφερθούμε βέβαια και στο τι θα γινόταν σήμερα στα ΜΜΕ εάν οι ρόλοι ήταν αντιστραμμένοι και στη θέση των θυτών ήταν τα θύματα,τα -λεγόμενα- άτομα του ακροδεξιού χώρου ή χρυσαυγίτες .
Bookmark and Share