"Εξπρές" και φέτος η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην 78η ΔΕΘ.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

"Εξπρές" και φέτος η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην 78η ΔΕΘ..

 
Εξπρές" και φέτος η επίσκεψη του πρωθυπουργού: Σύμφωνα με πληροφορίες, που όμως μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, η φετινή παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ θα περιοριστεί στο πρωινό του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου - οπότε και θα εγκαινιάσει την Έκθεση - και θα είναι ολιγόωρη.


Οι τελικές αποφάσεις για τις επαφές του κατά τη...διάρκεια της παραμονής του στην πόλη αναμένεται να ληφθούν στο τέλος Αυγούστου.

Στο μεταξύ, παρότι η ΔΕΘ-HELEXPO κρατά κρυμμένες στο "μανίκι" της εντυπωσιακές εκπλήξεις για τη δυναμική αναγέννηση του θεσμού, ωστόσο ο κ. Τζήκας αποκάλυψε μια σειρά από συνεργασίες, που δίνουν άλλον ρυθμό στη φετινή διοργάνωση.

Μεταξύ αυτών, το τουρνουά beach volley, με συμμετοχή εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών από την Ελλάδα και άλλες πέντε χώρες, που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Επίσης, η συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), που θα γεμίσει την πόλη με παραστάσεις δρόμου, πριν από τη ΔΕΘ και στη διάρκειά της, καθώς και σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της συμμετοχής του Πατρινού Καρναβαλιού.

Στόχος η ΔΕΘ να ξαναγίνει "μόδα" Συνολικά για τη φετινή διοργάνωση, η διοίκηση της ΔΕΘ -HELEXPO έχει θέσει ώς στόχο να ξανακάνει τη ΔΕΘ "μόδα", όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Τζήκας.
Bookmark and Share