Συμμορία αθίγγανων είχε ρημάξει τα βενζινάδικα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμορία αθίγγανων είχε ρημάξει τα βενζινάδικα

-Θεσσαλονίκη-

Τρεις ανήλικοι και ένας 43χρονος αθίγγανος κατηγορούνται για σειρά ληστειών σε βενζινάδικα στην ευρύτερη περιοχή της... Θεσσαλονίκης από την περασμένη Ανοιξη.

Ακόμη δύο βενζινάδικα κατηγορούνται ότι διέρρηξαν τα μέλη συμμορίας αθίγγαντων, που δρούσαν στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τον Μάιο η Αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα για σειρά διαρρήξεων, τρεις ανηλίκους, 14 έως 16 ετών, και έναν 43χρονο.

Οι τέσσερις συλληφθέντες εμβόλιζαν με αυτοκίνητα τις τζαμαρίες των βενζινάδικων, από το εσωτερικό των οποίων άρπαζαν χρηματικά ποσά, τσιγάρα, ποτά και ηλεκτρονικές συσκευές.

Η λεία τους ανέρχεται σε 17.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, από τις 21 Απριλίου, διέρρηξαν συνολικά 18 πρατήρια υγρών καυσίμων, ενώ τα Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν ήταν κλεμμένα.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε συνέχεια της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οι τέσσερις κατηγορούμενοι φέρονται να διέρρηξαν επιπλέον δύο πρατήρια υγρών καυσίμων, οπότε και σχηματίσθηκε επιπλέον δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα:

- τον Μάιο του 2013 στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών αφού έθραυσαν υαλοπίνακα πόρτας εισόδου πρατηρίου υγρών καυσίμων αφαίρεσαν 400 ευρώ και διάφορα έγγραφα

- τον Απρίλιο του 2013 στην Ευκαρπία αφού προσέκρουσαν και έθραυσαν υαλοπίνακα πρατηρίου υγρών καυσίμων, πραγματοποιώντας οπισθοπορεία με αυτοκίνητο, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 680 ευρώ περίπου, κουπόνια εταιρείας αξίας 260 ευρώ και άλλα έγγραφα.

Σημειώνεται ότι ο ένας εκ των τεσσάρων δραστών ηλικίας 43 ετών, κρατείται βάσει Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης.
Bookmark and Share