Για επέμβαση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ προειδοποιεί ο Π.Καψής - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Για επέμβαση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ προειδοποιεί ο Π.Καψής

 
  • «Το να κατακρατούν οι καταληψίες εξοπλισμό εκατοντάδων εκατομμυρίων ή δεκάδων εκατομμυρίων μόνο και μόνο για μία web tv η οποία μπορεί να βγει από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας αγγίζει τα όρια της πρόκλησης» ανέφερε ο υφυπουργός δημόσιας τηλεόρασης..



 Ο υφυπουργός αρμόδιος για τη Δημόσια Τηλεόραση Παντελής Καψής, σε δηλώσεις του για το θέμα της κατάληψης στο κτίριο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή ανέφερε ότι «δεν είναι δική μου απόφαση να...
εκδιωχθούν κάποιοι άνθρωποι. Είναι ζήτημα εφαρμογής του νόμου. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα καταστεί αναγκαία.

»Έγινε μια προσπάθεια να λυθεί συναινετικά. Δεν έχει την παραμικρή ηθική δικαιολογία να παραμένει υπό κατάληψη η Αγία Παρασκευή» υπογράμμισε ο κ. Καψής και συνέχισε: «Νομίζω ότι το να κατακρατούν εξοπλισμό εκατοντάδων εκατομμυρίων ή δεκάδων εκατομμυρίων μόνο και μόνο για μία web tv η οποία μπορεί να βγει από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας αγγίζει τα όρια της πρόκλησης πλέον».

Ο υφυπουργός έχει τονίσει ότι μόλις απελευθερωθούν οι εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής θα ολοκληρωθούν οι προσλήψεις για τον μεταβατικό φορέα, θα εκπέμψει το δεύτερο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης και όλοι οι δημόσιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί οι οποίοι έχουν σιγήσει από την 11η Ιουνίου.
Bookmark and Share