Μπουτάρης:"Eίμαι πιο Πασόκος κι απ΄τους Πασόκους","ο Γκιουλέκας είναι βλάκας!" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Μπουτάρης:"Eίμαι πιο Πασόκος κι απ΄τους Πασόκους","ο Γκιουλέκας είναι βλάκας!"

 

 Ξέφυγε και πάλι ο μπαρμπαγιάννης
...αλλά τουλάχιστον -αυτή τη φορά- το αναγνώρισε.



Τι συνέβη:
 Νέα διαμάχη μεταξύ του δημάρχου και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Αφορμή αυτή τη φορά η επίθεση του Γιάννη Μπουτάρη στον Κώστα Γκιουλέκα με βαριές εκφράσεις σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων τόνισε :
"Είμαι πιο ΠΑΣΟΚους από τους ΠΑΣΟΚους. Θα είμαι και την επόμενη 5ετία δήμαρχος. Θα κατεβούμε και θα τους πάρουμε το κεφάλι. Γελοίες οι αντιλήψεις της αντιπολίτευσης.
Σε μια συνάντηση με τον Σαμαρά του είπα πρόεδρε βάλε και λίγο χέρι σε αυτόν τον βλάκα που έχεις επάνω με τον κ. Σαμαρά να απαντά "μην μου μιλάς για αυτό το άτομο".

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Μπουτάρη έφερε σωρεία αντιδράσεων καθώς την ίδια ώρα υπήρχε σε εξέλιξη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Μετά τις αντιδράσεις αυτές ο κ. Μπουτάρης ζήτησε συγνώμη...
"Οφείλω να ζητήσω συγγνωμη από τον κ.Γκιουλέκα. Προφανώς δεν εννοώ ότι είναι βλάκας. Χρησιμοποίησα αυτή την έκφραση πάνω στην κουβέντα. Ήταν ατόπημα κι οφείλω να ζητήσω συγγνώμη" είπε χαρακτηριστικά από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Ανακοίνωση Γκιουλέκα
Ο επικεφαλής της παράταξης "Ομάδα Δημιουργίας" απάντησε μέσω ανακοίνωσης στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης καθώς απουσίαζε από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Η τρέλα του μεγαλείου και η αλαζονεία της εξουσίας βρίσκουν απόλυτη ταύτιση στο πρόσωπο του θλιβερού δημάρχου Θεσσαλονίκης.
Το βέβαιο είναι ότι έχει ξεπεράσει πλέον όλα τα όρια και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ύψος και τις απαιτήσεις του αξιώματος που κατέχει. Με τα καμώματά του έχει κουράσει.
Σίγουρα, τα όσα είπε δεν αντέχουν σε κανένα πολιτικό σχολιασμό. Όταν κανείς μιλάει με αυτό τον τρόπο, προφανώς τελεί υπό πνευματική διαταραχή» σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας.
Bookmark and Share