Jumbo: Κίνηση «Ματ» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Jumbo: Κίνηση «Ματ» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης..

 

Aκίνητο φιλέτο στη καρδιά της Θεσσαλονίκης φέρεται ότι μίσθωσε η εταιρεία Jumbo.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η Jumbo εμφανίζεται να μίσθωσε το πολυόροφο κτίριο που κάποτε στεγάζονταν το πολυκατάστημα ... Λαμπρόπουλος στη Θεσσαλονίκη.
Το συγκεκριμένο κτίριο (στη γωνία των οδών Τσιμισκή και Κομνημών) είναι 9 όροφοι και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές εδώ και καιρό διατίθεντο προς μίσθωση.

Λόγω όμως της σημαντικής του θέσης στο εμπορικό κέντρο της πόλης -βρίσκεται στη Τσιμισκή- το μίσθωμα φημολογείται ότι είναι τσουχτερό.
Ωστόσο αν και ξεκίνησε από τα 50.000 ευρώ, τελικώς πληροφορίες λένε ότι έκλεισε σε χαμηλότερα επίπεδα.

Το δίκτυο καταστημάτων της Jumbo
Σήμερα, το δίκτυο καταστημάτων Jumbo αριθμεί 63 καταστήματα όπου 52 βρίσκονται στην Ελλάδα, 3 στην Κύπρο και 8 στη Βουλγαρία καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα e-jumbo.
Mέχρι τον Δεκέμβριο του 2013 θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα δύο πρώτα καταστήματα του Ομίλου στη Ρουμανία. Το ένα στην Τιμισοάρα (13.000 τ.μ.) και το άλλο στο Βουκουρέστι (14.000 τ.μ.). Στόχος είναι μέσα στην επόμενη πενταετία να δημιουργηθεί ένα δίκτυο 12 με 18 Jumbo καταστήματα στην χώρα.
Επίσης, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013 αναμένεται η έναρξη του νέου μισθωμένου καταστήματος JUMBO στην Πάφο της Κύπρου (10.000 τ.μ.). Κατά το δεύτερο μισό της τρέχουσας οικονομικής χρήσης αναμένεται να λειτουργήσει ένα ακόμα ιδιόκτητο κατάστημα στην Βόρεια Ελλάδα (9.000 τ.μ.).
Η διοίκηση της εταιρείας θα προτείνει στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 6.11.2013 τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση που έληξε τον Ιούνιο του 2013 καθώς πρόθεσή της είναι η πλήρης αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου ύψους 145 εκατ. Ευρώ που λήγει τον Μάιο του 2014.

Της Δ.Καραγιαννοπούλου.
Reporter
Bookmark and Share