Το πρόσωπο στο έδαφος που ...φαίνεται από το διάστημα! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Το πρόσωπο στο έδαφος που ...φαίνεται από το διάστημα!


Μια απίστευτα μεγάλη, σχεδόν έντεκα στρέμματα, εγκατάσταση τέχνης παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στο Μπέλφαστ, της Βόρειας Ιρλανδίας. 
Πρόκειται για το πρόσωπο ενός μικρού κοριτσιού που γίνεται αντιληπτό μόνο από ψηλά και μοιάζει σαν να χαμογελάει αινιγματικά. 




Το «Wish» όπως βαφτίστηκε από τον δημιουργό του, Αμερικανό-Κουβανό καλλιτέχνη Jorge Rodriguez – Gerada, αποτελεί μέρος του 10ήμερου Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Μπέλφαστ. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν πάνω από... 2.200 τόνοι χώμα και 2.000 τόνοι άμμο ενώ εργάστηκαν πολλοί εθελοντές για να δημιουργηθεί το «Πρόσωπο από το διάστημα» όπως πολύ πετυχημένα ονόμασαν το έργο οι κάτοικοι της περιοχής.

Παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν υπάρχουν φωτογραφίες της περιοχής από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό απ΄τον οποίο υποστηρίζουν τα ιρλανδικά ΜΜΕ πως μπορεί κανείς να ξεχωρίσει τη συγκεκριμένη εικόνα, το πρόσωπο από το Διάστημα είναι σίγουρα ένα συναρπαστικό θέαμα για όσους πετούν προς και από το αεροδρόμιο της πόλης George Best Belfast City Airport .

.





.





.
Bookmark and Share