Επεισόδιο ανάμεσα σε Σαββίδη και οπαδούς του ΠΑΟΚ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Επεισόδιο ανάμεσα σε Σαββίδη και οπαδούς του ΠΑΟΚ


  • «Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση στον ΠΑΟΚ, μετά και το νέο στραβοπάτημα (1-1) επί της Καλλονής στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος και η ένταση ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και οπαδούς του συλλόγου, έπειτα από το τέλος του αγώνα, έξω από την Τούμπα, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την αποχώρηση του ισχυρού άνδρα της...ομάδας από το γήπεδο, έπειτα από το τέλος του ματς με τους νησιώτες, μερίδα φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήταν έξω από το γήπεδο (σ.σ.: το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών) και είδαν το ματς από την θύρα 1, τον αποδοκίμασε έντονα, ενώ ο τελευταίος βρισκόταν δίπλα στο αυτοκίνητό του μαζί με την οικογένειά του.

«Μικραίνεις την ομάδα, δεν σε θέλουμε, Φύγε από εδώ, πως κατάντησες έτσι τον ΠΑΟΚ. Κάνε μεταγραφές εδώ και τώρα», ήταν μερικά από τα λόγια που άκουσε ο Σαββίδης από τους οπαδούς, οι οποίοι ήταν έντονα εκνευρισμένοι από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας τους (σ.σ.: είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από τη Ζίμπρου στο Europa League).

Τότε ένας εξ αυτών τον πλησίασε και ο Σαββίδης στην προσπάθειά του να τον απωθήσει, τον έπιασε από τον γιακά, για να επέμβουν στη συνέχεια άνθρωποι της φρουράς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαββίδης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς κατά την αποχώρησή του από την Τούμπα, όπως είπε στο προσωπικό του περιβάλλον, ενοχλήθηκε από την στάση των οπαδών και προβληματίστηκε έντονα από την διαμορφωθείσα κατάσταση
Bookmark and Share