Ειδικό κινητό της Microsoft για τους ..."κολλημένους"με τις selfie. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Ειδικό κινητό της Microsoft για τους ..."κολλημένους"με τις selfie.


  • Δύο νέα smartphones εκ των οποίων το ένα είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να λαμβάνει καλύτερες φωτογραφίες selfie σχεδιάζει η Microsoft.
(Ένα κινητό ιδιαίτερα χρήσιμο ...γι'αυτόν ΕΔΩ τον κύριο)

Πρόκειται για τα νέα...Lumia 730 και 830, δύο συσκευές που θα ανήκουν στη σειρά Lumia της Microsoft, την οποία αγόρασε από τη Nokia.

Το Lumia 730 διαθέτει σκελετό από πολυκαρβονικό υλικό, οθόνη 4,7 ιντσών ClearBlack ανάλυσης 720p, τετραπύρηνο Snapdragon 400 στα 1.2GHz, 1GB RAM, 8GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και οπίσθια κάμερα 6.7MP με LED flash. Η δεύτερη κάμερα, η οποία του δίνει και το χαρακτηρισμό του "selfie phone", έχει ανάλυση 5MPixels, αλλά διαθέτει και ευρυγώνιο φακό που, σύμφωνα με την εταιρεία, κάνει τη διαφορά. Επιπλέον, θα διατίθεται και το «Lumia Selfie app», μία εφαρμογή που θα αναλάβει να... τελειοποιήσει τις selfies σας, ενώ διαθέτει και πολλές επιλογές επεξεργασίας των φωτογραφιών μετά τη λήψη τους (φίλτρα, βελτιώσεις κ.ά).

Τα δύο έξυπνα κινητά θα έχουν προεγκατεστημένη την τελευταία έκδοση των Windows Phone 8.

Τα νέα Lumia 730 και 830 θα είναι φθηνότερα από άλλα μοντέλα (περίπου 200 ευρώ), ενώ θα αρχίζουν να διατίθενται στο κοινό μέσα στο μήνα
Bookmark and Share