Θεοδωράκης: Προσβλητική για την Αριστερά η σχέση Τσίπρα-Καμμένο - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Θεοδωράκης: Προσβλητική για την Αριστερά η σχέση Τσίπρα-Καμμένο

Ακύρωσε την αυριανή του συνάντηση με τον Τσίπρα.


«Η σχέση του Π. Καμμένου με τον Α. Τσίπρα είναι προσβλητική για τον κόσμο της αριστεράς» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας σε... ερωτήσεις δημοσιογράφων τεσσάρων περιφερειακών ραδιοσταθμών της χώρας από το ιντερνετικό ραδιόφωνο του Ποταμιού.
«Δεν έχει σημασία τι λες για ένα μερικό ζήτημα, αλλά τι λες για τη χώρα» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε:
«Αν πιστεύεις ότι η χώρα είναι έρμαιο σκοτεινών συμφερόντων, αν πιστεύεις ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κάποια στιγμή θα αναστηθεί και θα σώσει τη χώρα και θα κάνει μια εκστρατεία και θα πάρει τα χαμένα εδάφη, δεν μπορεί να διαλέγεσαι με τον χώρο της αριστεράς. Είναι προσβολή για τον χώρο της αριστεράς αυτή η συζήτηση. Και δεν έχει και τίποτα καινούργιο, γιατί, από όσο θυμάμαι, ο κ. Καμμένος ήταν για κάποια χρόνια υπουργός. Άρα, με την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να κυβερνήσει, θα πρέπει να αναζητήσει και άλλους υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είναι στα αζήτητα και πιθανότατα πολύ εύκολα θα του προσφέρουν στήριξη».
Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης ακύρωσε αιφνιδιαστικά την αυριανή συνάντηση που είχε προγραμματισθεί με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο λόγος που επικαλέστηκε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» είναι το κλίμα ακραίας πόλωσης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.
Bookmark and Share