Μπαράζ επαφών Λιου με Ευρωπαίους αξιωματούχους για το ελληνικό χρέος - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Μπαράζ επαφών Λιου με Ευρωπαίους αξιωματούχους για το ελληνικό χρέος


  • Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών συναντήθηκε με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον Μισέλ Σαπέν, ενώ συνάντησε και τον Μάριο Ντράγκι


Την ανάγκη να υπάρξει μία συμφωνία για την Ελλάδα, η οποία θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ... Τζακ Λιου, κατά τη διάρκεια επαφών του με Γερμανούς και Γάλλους αξιωματούχους.

Ο κ. Λιου υπερθεμάτισε την αναγκαιότητα να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους κατά τη διάρκεια των επικείμενων διαπραγματεύσεων, υποστήριξε αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών, σχολιάζοντας τις σημερινής επαφές του κ. Λιου στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός υπουργός συναντήθηκε με τον Γερμανό και Γάλλο ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Μισέλ Σαπέν, αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο κ. Λιου συνάντησε και τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.