Στην Κόρινθο μεταφέρθηκαν περίπου 120 μαροκινοί μετανάστες - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Στην Κόρινθο μεταφέρθηκαν περίπου 120 μαροκινοί μετανάστες

Το ενδεχόμενο να επαναλειτουργήσουν τα κέντρα κράτησης σε Αμυγδαλέζα και Κόρινθο φαίνεται πως εξετάζει η κυβέρνηση, μετά τα σοβαρά επεισόδια που συνέβησαν στο Ταεκ Βο Ντο το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μετανάστες διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους.


Η αστυνομία προχώρησε σε 100 περίπου...προσαγωγές, ενώ έγινε προσπάθεια να χωρίσει τα «μέτωπα» που είχαν δημιουργήσει οι μετανάστες, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο κράτησης Κορίνθου την Κυριακή μεταφέρθηκαν 120 περίπου Μαροκινοί που ανήκαν στην ομάδα που συμμετείχε στα επεισόδια στο ελληνικό. Καλά πληροφορημένες πηγές, τόνιζαν ότι επειδή οι συμβάσεις που είχαν υπογραφεί ανάμεσα στην ελληνική αστυνομία με εταιρείες σίτισης έχουν λήξει, οι μετανάστες βρέθηκαν εκεί, προκειμένου ο στρατός να αναλάβει την σίτισή τους.

Στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου τον τελευταίο καιρό είχαν ξεμείνει γύρω στα δέκα άτομα, όμως από το μεσημέρι της Κυριακής φιλοξενούνται εκεί και οι 120 Μαροκινοί που μεταφέρθηκαν από το Φάληρο.