Κωλοτούμπα Καμμένου: Λεκτικό το λάθος του Μουζάλα περί Μακεδονίας! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Κωλοτούμπα Καμμένου: Λεκτικό το λάθος του Μουζάλα περί Μακεδονίας!

  • Το "έλα να δεις" έγινε στην Βουλή, όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος  χαρακτήρισε «λεκτικό λάθος» την αναφορά περί «Μακεδονίας» του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, για το οποίο όμως απειλούσε να ρίξει την κυβέρνηση, προκαλώντας κυβερνητική κρίση, λίγες ώρες πριν τη Σύνοδο ΕΕ-Τουρκίας για το μεταναστευτικό!

Ο κ.Καμμένος αποκάλυψε μάλιστα ότι οι υπουργοί...του κόμματός του είχαν υποβάλει παραίτηση, όταν έσκασε το θέμα Μουζάλα.

«Όταν αντέδρασα για το λεκτικό λάθος του κυρίου Μουζάλα, υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών μου. Εσείς γιατί δεν καταθέσατε πρόταση μομφής κατά του κυρίου Μουζάλα;» διερωτήθηκε, ενώ πριν λίγες ημέρες ζητούσε επιμόνως την παραίτηση του τελευταίου!

Με την φράση «τα αιτήματα ενίοτε γίνονται αποδεκτά» ο Πάνος Καμμένος σχολίασε την αναφορά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για άμεση παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές. Παράλληλα, τόνισε ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους την κυβέρνηση, γιατί όπως είπε, ο Αλέξης Τσίπρας «ούτε σπίτι πήρε από τον Χριστοφοράκο, ούτε συνέταιρος της διαπλοκής ήταν».

Αναφερόμενος στην υπόθεση Ψυχάρη είπε πως «την κατσιάσατε την γάτα» και ότι «ο λαός πιστεύει ότι αυτή η συμμορία εκδοτών, επιχειρηματιών και πολιτικών είναι πανίσχυρη». «Θα πληρώσετε όλοι για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας και αυτή η κυβέρνηση θα παραμείνει», κατέληξε ο Καμμένος.

Νωρίτερα πάντως κατά την συζήτηση για την δικαιοσύνη στην Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο για «αυτοεξευτελισμό» του Πάνου Καμμένου, μιλώντας για «Δήθεν εθνικές ευαισθησίες και τελικά δεν τρέχει τίποτα κύριε Καμμένε. Σας βλέπω στα υπουργικά έδρανα, μαζί με τον κύριο Μουζάλα».
Bookmark and Share