Ομηρία σε εκκλησία στη βόρεια Γαλλία: Νεκροί οι δράστες και o ιερέας. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ομηρία σε εκκλησία στη βόρεια Γαλλία: Νεκροί οι δράστες και o ιερέας.

  • Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης δύο οπλισμένοι άνδρες με μαχαίρια που κρατούσαν νωρίτερα τέσσερις με 6 ομήρους σε εκκλησία της Νορμανδίας, στη βόρεια Γαλλία, έπεσαν νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας.
  •  Σύμφωνα με τις  τελευταίες πληροφορίες οι δύο δράστες που ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια αποκεφάλισαν τον ιερέα της εκκλησίας, ενώ υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες.

Νέο αιματηρό...περιστατικό ομηρίας σημειώθηκε την Τρίτη στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην πόλη Σεντ Ετιέν ντι Ρουβρέ, στη Νορμανδία, όταν δύο άνδρες οπλισμένοι με μαχαίρια εισέβαλλαν στην εκκλησία της πόλης, στην οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ένας ιερωμένος, δύο καλόγριες και ορισμένοι πιστοί.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ στο σημείο είχαν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι δύο ένοπλοι μαχαίρωσαν τον ιερωμένο στην καρωτίδα, γεγονός που φέρεται να προκάλεσε την επέμβαση των γαλλικών αστυνομικών αρχών, οι οποίες εισέβαλλαν στον χώρο και εκτέλεσαν τους δύο δράστες.

Σύμφωνα με αναφορές από γαλλικά μέσα, ένας από τους ομήρους είναι σοβαρά τραυματίας, από αδιευκρίνιστη, μέχρι στιγμής, αιτία.

Στο σημείο κατευθύνεται ο γάλλος Πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ και ο υπουργός Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ.
Bookmark and Share