Nέο κανόνι έσκασε στην αγορά: Στο άρθρο 99 η Jet Oil του ομίλου Μαμιδάκη! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Nέο κανόνι έσκασε στην αγορά: Στο άρθρο 99 η Jet Oil του ομίλου Μαμιδάκη!

  • Όπως είπαμε μόλις προχθές, σειρά από ηχηρά κανόνια ετοιμάζονται να σκάσουν στην αγορά ένα χρόνο μετά την "επιτυχία" της επιβολής των capital controls και ενώ ξεκινάει η εφαρμογή της νέας αλλοπρόσαλης και ανελέητης φορομπηχτικής πολιτικής του κ.Τσίπρα και των υπόλοιπων μαθητευόμενων μάγων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
  • Χιλιάδες εργαζόμενοι πρόκειται να βρεθούν στο δρόμο το επόμενο διάστημα ενώ η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να σκοτώσει την επιχειρηματικότητα και τον ιδιωτικό τομέα της χώρας

 H εταιρεία Jet Oil του Ομίλου πετρελαιοειδών «Μαμιδάκης» κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο..άρθρο 99 του πτωχευτικού δικαίου.

Η αίτηση κατατέθηκε στις 9 Ιουνίου και θα εκδικαστεί τον Νοέμβριο, ενώ η εταιρεία εξασφάλισε μέσω ασφαλιστικών μέτρων την προστασία από τους πιστωτές.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία, με 40χρονη πορεία, εμφανίζει υψηλό δανεισμό, τον οποίο όπως επισημαίνει στην αίτησή της αδυνατεί να εξυπηρετήσει, αφού οι συνθήκες κρίσης στην αγορά και η υποχρηματοδότηση από τις κλειστές τράπεζες έχουν προκαλέσει ταμειακή αδυναμία και χρέος πάνω από 300 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία η οποία πριν μερικά χρόνια είχε σημαντικό μερίδιο αγοράς, με 600 περίπου πρατήρια, έχει περιορίσει σημαντικά το τελευταίο διάστημα την παρουσία του σήματός της, ενώ εδώ και αρκετές εβδομάδες κατέβαλε προσπάθειες προκειμένου να συνεχίσει την τροφοδοσία του δικτύου της.

Kατά τ'άλλα οι άσχετοι που έτυχε να κυβερνούν αυτό τον τόπο στην κρισιμότερη ίσως στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του ονειρεύονται "ανάπτυξη" κλπ λαγούς με πετραχήλια..
Bookmark and Share