Όλγα Γεροβασίλη: Θα ρίξουμε "μαύρο" σε όποιο κανάλι δεν πάρει άδεια ..το αργότερο σε 90 ημέρες. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Όλγα Γεροβασίλη: Θα ρίξουμε "μαύρο" σε όποιο κανάλι δεν πάρει άδεια ..το αργότερο σε 90 ημέρες.

  • Παγερά αδιάφορη η κυβέρνηση της "Αριστεράς" για τους εκατοντάδες νέους ανέργους που θα προκαλέσουν οι τραγελαφικές αποφάσεις της..

  • Όποιος τηλεοπτικός σταθμός δεν θα έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμπει μετά από μεταβατικό διάστημα που θα οριστεί μάξιμουμ στις 90 ημέρες, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

Σε συνέντευξή στον... ραδιοφωνικό σταθμό Real η κ. Γεροβασίλη δήλωσε ότι η αποτίμηση για τον αριθμό των αδειών «έχει γίνει με αντικειμενικά στοιχεία όσον αφορά και τη διαφημιστική πίτα, την κατανομή της και πόσο μπορεί να είναι βιώσιμο ένα τηλεοπτικό μέσο. Το θέμα των θεματικών αδειών ή των περιφερειακών κ.λπ. θα ανοίξει αργότερα…»
Σε ό,τι αφορά τα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, γιατί δεν ξέρουμε εάν αυτοί οι οποίοι θα πάρουν άδεια στον διαγωνισμό θα είναι κάποιοι από τους παλιούς ή καινούργιοι. Επομένως, θα υπάρχει χρόνος προσαρμογής ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Προβλέπεται να είναι μέχρι 90 ημέρες μάξιμουμ, και μετά όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμπει».