Ηχηρή αποχώρηση από το κόμμα Λεβέντη. - GREECE-SALONIKA.blogspot

Newsroom

Post Top Ad

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Ηχηρή αποχώρηση από το κόμμα Λεβέντη.

  • Με αιχμές για «έμμεση υποστήριξη» της Ένωσης Κεντρώων προς τον πρωθυπουργό «που διέλυσε τη χώρα» αποχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Καλλιάνος, καταγγέλλοντας «παλαιοκομματικές νοοτροπίες που φώλιαζαν και στην Ένωση Κεντρώων.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Καλλιάνος τονίζει ότι «για έναν χρόνο ακριβώς... όσο κι αν πάλεψα, όσο κι αν διαφοροποιήθηκα ευθυγραμμιζόμενος πάντοτε με τις απαιτήσεις της φτωχοποιημένης μας κοινωνίας, όσο κι αν αντέδρασα για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, υπήρχαν παλαιοκομματικές νοοτροπίες που φώλιαζαν και στην Ένωση Κεντρώων, δυστυχώς.

Ως άνθρωπος που επιζητεί την ανανέωση σε πρόσωπα, πρακτικές και αντιλήψεις και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου καθώς και την εύρεση της ελπίδας που τόσο επιθυμούσα να δω στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, και παρά το εξασφαλισμένο πολιτικό μου μέλλον στην Ένωση Κεντρώων, αποχωρώ προκειμένου να μην παραβώ ούτε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία προσχώρησα» σημειώνει ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του κόμματος και σημειώνει:
«Αποχωρώ με την συνείδηση μου ήσυχη γιατί θεωρώ πως έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να ακουστεί η φωνή της λογικής στα αυτιά των ταλαιπωρημένων πολιτών μας. Παραμένω όμως δίπλα στην κοινωνία και θα αποδοκιμάζω με όλη μου τη δύναμη αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα δίνοντας από τη μεριά μου συνεχώς συγκεκριμένες λύσεις για τα ζητήματα που αφορούν της Ελλάδα μας. Θα είμαι επίσης απέναντι σε αυτούς που έταζαν την ελπίδα και έφεραν το χάος. Δεν συμβιβάζομαι όμως με τίποτα, οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα «πιστεύω» μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα «ναι μεν , αλλά…», αυτό δεν οδηγεί πουθενά».