Γ. Κουμουτσάκος: Ποιος θα πιστέψει όσα θα πει ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Γ. Κουμουτσάκος: Ποιος θα πιστέψει όσα θα πει ο Αλ. Τσίπρας στη ΔΕΘ;

  • «Με το βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας του κ. Τσίπρα, ποιος θα πιστέψει το παραμικρό απ’ ό,τι πει στη Θεσσαλονίκη;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στην παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ, στις 10 Σεπτεμβρίου.

«Στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας θα...επιστρέψει στον τόπο του “εγκλήματος”, του ψέματος και της εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.
Όπως τόνισε ο ίδιος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν θα δώσει καμία υπόσχεση που να μην είναι εφαρμόσιμη. Δεσμεύεται για μια συμφωνία ελπίδας και αλήθειας με τους πολίτες».
Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε προτεραιότητα «ιδεολογικά και πολιτικά» για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη μείωση των φόρων.
Υπογράμμισε επίσης ότι «εξοργίζει η πληροφορία περί προληπτικών κατασχέσεων», εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση «αγωνιά να μαζέψει 4 δισ. στο τέλος του χρόνου».
Αναφερόμενος στην υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Κουμουτσάκος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στην απελπισία του, εργαλειοποιεί την υπόθεση για να σπείρει ζιζάνια. Αποτυγχάνει με πάταγο. Η Ν.Δ. είναι σφιχτή γροθιά».
Συμπλήρωσε επίσης ότι διαχρονική θέση της Ν.Δ. είναι να μην σχολιάζει τη Δικαιοσύνη και στάθηκε στην ανάγκη «η υπόθεση Γεωργίου να διαλευκανθεί, χωρίς παρεμβάσεις και σχόλια».
Bookmark and Share