Αλλαγές στο Gmail και τα Google Docs - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Αλλαγές στο Gmail και τα Google Docs


  • H Google ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές τόσο στο Gmail όσο και σε όσους χρησιμοποιούν τα online έγγραφά της.


Αναλυτικότερα, το Gmail δίνει..έμφαση στο ζήτημα της ασφάλειας, με ειδοποίηση για το αν ο αποστολέας είναι άγνωστη πηγή με ένα ερωτηματικό. Αυτό είναι χρήσιμο για να εντοπιστεί το spam σε περίπτωση που ο αποστολέας είναι ένα avatar και όχι ένα πρόσωπο στις αποθηκευμένες επαφές του Gmail. Μια ακόμα ειδοποίηση προκύπτει εάν το σώμα ενός μηνύματος περιλαμβάνει ένα link σε κάποιο άγνωστο site που μπορεί να είναι επικίνδυνο.

Η πρώτη ειδοποίηση για το Gmail είναι διαθέσιμη τόσο στην web εκδοχή της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Google όσο και στο Gmail για το Android. H δεύτερη ειδοποίηση για ένα πιθανώς κακόβουλο link θα εμφανίζεται μόνο στην web εκδοχή της υπηρεσίας του Gmail. H άλλη αλλαγή που παρουσίασε η Google αφορά στα Google Docs και συγκεκριμένα στην εκδοχή τους για τις συσκευές με iOS.


Πλέον, τα Google Docs, Sheets και Slides θα μπορούν να υποστηρίζουν την προβολή Split View στο iPad, προκειμένου να μπορεί κανείς να χωρίζει την οθόνη του tablet στα δύο και να προβάλλει ταυτόχρονα δύο έγγραφα. Για να υποστηρίζεται η λειτουργία αυτή θα πρέπει να έχει κανείς ένα iPad με λειτουργικό σύστημα iOS 9.
Bookmark and Share