Γιατί στεναχωρήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί στεναχωρήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης;

  • Βάσιμες υπόνοιες ότι λειτούργησε σαν «λαγός» προκειμένου να εκτοξευθεί το τίμημα, προκαλούν οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στο τέλος του μαραθώνιου και, χωρίς αμφιβολία, παγκοσμίως πρωτότυπου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Είμαι χαρούμενος για τα... έσοδα των αδειών στον κρατικό προϋπολογισμό. Δίνω συγχαρητήρια στους νικητές» δήλωσε ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας βγαίνοντας από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας. «Ελπίζω τα έσοδα να βοηθήσουν ανασφάλιστους υπερήλικες Πόντιους» συμπλήρωσε μιλώντας στα ρωσικά.
Ερωτηθείς αν θα διεκδικήσει περιφερειακή άδεια, ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε «σίγουρα με ενδιαφέρει ο χώρος των μίντια», ενώ, χαρακτήρισε τη διαδικασία «πρωτότυπη» σημειώνοντας ότι «θύμιζε λίγο φυλακή».
«Ακόμη και στις τουαλέτες πηγαίναμε με αστυνομικό» είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ενώ για το ύψος των χρημάτων που προσέφερε χωρίς να καταφέρει να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια εξήγησε ότι απλώθηκε «μέχρι εκεί που έπρεπε».
«Στην τελευταία φάση έδωσα μηδενικά ποσά» αποκάλυψε ο Ιβάν Σαββίδης και έκλεισε τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους λέγοντας υπαινικτικά: «Εκπλήρωσα την αποστολή μου».
Πριν αποχωρήσει, μάλιστα, πρόσθεσε εξομολογητικά «στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα απ' όλους».

Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε;
Bookmark and Share