Αδελφή Παύλου Φύσσα: Τραγούδια έγραφε, δεν σκότωνε.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Αδελφή Παύλου Φύσσα: Τραγούδια έγραφε, δεν σκότωνε..


  • "Τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε...Θα μπορούσαν να του απαντήσουν με τραγούδια". Αυτή ήταν η απάντηση της αδελφής του Παύλου Φύσσα όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.


Μέσα σε λίγα..λεπτά και φανερά συγκινημένη η αδελφή του Παύλου Φύσσα κατέθεσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής απαντώντας σε ερωτήσεις των συνηγόρων.

"Τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε...Θα μπορούσαν να του απαντήσουν με τραγούδια". Αυτή ήταν η απάντηση της αδελφής του Παύλου Φύσσα όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας.

Η Ειρήνη Φύσσα ήρθε στο δικαστήριο για να ολοκληρώσει την κατάθεση της, την οποία, πριν από περίπου ένα χρόνο , άφησε στη μέση όταν κατέρρευσε μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Με φωνή τρεμάμενη από την ένταση , η μάρτυρας στην σύντομη κατάθεση της ενώπιον του δικαστηρίου , είπε ότι η γνώση της για τα γεγονότα το βράδυ της δολοφονίας προέρχεται από όσα της είπαν, εκ των υστέρων, οι φίλοι του αδελφού της.

"Δεν ήμουν παρούσα. Είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία για μένα. Δεν ξέρω πολλά πράγματα δεν ήμουν μπροστά. Ενημερώθηκα από τον πατέρα μου, πήγα στο νοσοκομείο και είδα τον αδελφό μου νεκρό. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει γίνει και για το λόγο αυτό μίλησα με τα παιδιά που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ" είπε η Ειρήνη Φύσσα και συμπλήρωσε φανερά συγκινημένη.

Συνήγορος υπεράσπισης: Πιστεύετε ότι ο αδελφός σας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής;
Μάρτυρας: Από όσα έχουν ακουστεί εδώ μέσα αυτό προκύπτει .
Συνήγορος υπεράσπισης: Για τα τραγούδια του έχετε κάποια γνώση;
Μάρτυρας:Τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε.

Η κατάθεση της Ειρήνης Φύσσα διήρκησε λίγα μόλις λεπτά.

Η δίκη συνεχίζεται με τον σχολιασμό των μαρτυρικών καταθέσεων που έχουν προηγηθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης.