Δένδιας για άδειες: Θα τους δώσουμε πίσω τα λεφτά.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Δένδιας για άδειες: Θα τους δώσουμε πίσω τα λεφτά..


  • "Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα" χαρακτήρισε τη διαδικασία με την οποία δόθηκαν άδειες στους τηλεοπτικούς σταθμούς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, τονίζοντας πως αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα δώσουν πίσω τα χρήματα στους επιχειρηματίες που συμμετείχαν σε αυτόν.

Μιλώντας στον... ΣΚΑΪ ο κ. Δένδιας υποστήριξε πως ο διαγωνισμός ήταν αντισυνταγματικός, καθώς έπρεπε να τον διενεργήσει το ΕΣΡ, το οποίο δεν έχει συγκροτηθεί. Στο επιχείρημα πως η ΝΔ διαφώνησε στη συγκρότηση, δήλωσε πως επρόκειτο για κόλπο και ότι το ΕΣΡ δεν θα είχε κεντρικό ρόλο στην διενέργειά του.

"Από τέτοια κόλπα ξέρουμε και εμείς" τόνισε.

Ερωτηθείς για το τί θα γίνει σε περίπτωση που η ΝΔ σχηματίσει κυβέρνηση, ανέφερε: "Σας λέω ευθέως πως η ΝΔ δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον διαγωνισμό, θα προκηρύξει κι άλλες άδειες. Και επειδή δεν είμαστε μπαταχτσήδες, πρέπει να δοθούν πίσω τα χρήματα στους επιχειρηματίες που τα έδωσαν".

Υποστήριξε πως η ΝΔ δεν θα αφαιρέσει τις άδειες από αυτούς που τις πήραν στον διαγωνισμό και ότι θα προκηρύξει περισσότερες. "Με δέκα άδειες θα παίρναμε περισσότερα, είναι λίγες οι τέσσερις" δήλωσε.


.
Bookmark and Share