Η Πόλα Ρούπα σε ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η Πόλα Ρούπα σε ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα;

  • Την Πόλα Ρούπα "βλέπει" η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την ένοπλη ληστεία τράπεζας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ανάμεσα στα τρία άτομα, που φορούσαν γυναικείες περούκες και είχαν καλυμμένα τα χέρια τους με γάντια, οι αστυνομικοί εντοπίζουν τουλάχιστον...μία γυναίκα, που συγκεντρώνει σημαντικές υποψίες πως πρόκειται για την Πόλα Ρούπα, ενώ ενδέχεται να υπήρχε και δεύτερη γυναικεία παρουσία.

Η παραμονή τους στην τράπεζα για... 15 λεπτά, η μεταμφίεσή τους και το... πλύσιμο του αυτοκινήτου Toyota Starlet με χλωρίνη (!), ήταν κάποια από τα στοιχεία που προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Οι δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα στις 14:20 την ώρα που η τράπεζα έκλεινε για το κοινό. Με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, ενώ η γυναίκα που εξετάζεται να είναι η Πόλα Ρούπα, απείλησε τον διευθυντή και τον οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο προκειμένου να το ανοίξει, ενώ ένας δεύτερος από τους δράστες προέτρεψε τους υπαλλήλους να ανοίξουν το ΑΤΜ.

Με ψυχραιμία περίμεναν να περάσει η χρονοκαθυστέρηση για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου. Εντωμεταξύ είχαν αρπάξει τα χρήματα από το ΑΤΜ και τα ταμεία. Στις 14:35, με λεία που κυμαίνεται στα 180.000 ευρώ, βγήκαν από το υποκατάστημα, επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό Toyota Starlet με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και τράπηκαν σε φυγή. Σχεδόν μία ώρα αργότερα στις 15:35 το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα σε έναν ελαιώνα στον επαρχιακό δρόμο Λάρυμνας-Κόκκινου. Οι δράστες είχαν ρίξει μεγάλη ποσότητα χλωρίνης στο εσωτερικό του για να εξαφανίσουν αποτυπώματα και DNA.
Bookmark and Share