«Τουρίστας» ο Παππάς στη Νέα Υόρκη.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

«Τουρίστας» ο Παππάς στη Νέα Υόρκη..


  • Για «δαπανηρό» τουρισμό στην Νέα Υόρκη, κατηγορεί τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, το ομογενειακό kalami.net , που έχει έδρα την αμερικάνικη μεγαλούπολη και αναφερόμενο στο γνωστό περιστατικό με τους δύο έλληνες ανταποκριτές, υποστηρίζει ότι, όπως πιστοποίησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, δεν έγινε ούτε σύλληψη αλλά ουτε και απαγγελία κατηγοριών στους δύο δημοσιογράφους για πλαστογραφία.

Η είδηση, όμως... λέει το “Kalami” είναι άλλη και ρωτάει με νόημα:

«Ποιος 'Ελληνας υπουργός άνοιξε λογαριασμό σε τράπεζα στις ΗΠΑ πριν λίγους μήνες, ενώ δεν έχει ακίνητο ή εμπορικές συναλλαγές ή παιδιά να σπουδάζουν ή οτιδήποτε άλλο, έστω... βοσκοτόπια, στις ΗΠΑ, που να δικαιολογεί την ύπαρξη λογαριασμού;»

Για τα πραγματικά συμβάντα της Νέας Υόρκης, το ομογενειακό site αναφέρει συγκεκριμένα:

«Οι αρχές των ΗΠΑ (SecretService και Αστυνομία) δεν ασχολήθηκαν με τα ''ξεκατινιάσματα'' και την εξαγωγή στις ΗΠΑ της νεοελληνικής επιζήμιας νοοτροπίας Ελλήνων υπουργών και δημοσιογράφων... H περίφημη απόδειξη λογαριασμού (''πλαστογράφηση'') και τα βάσιμα ερωτηματικά... Οι ερασιτεχνικά ''μεταμφιεσμένοι'' δημοσιογράφοι-ανταποκριτές, πιστοποιούν τον ευτελισμό (και) της δημοσιογραφίας στην ''Κoλομβία των Βαλκανίων''.

Απόγευμα Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016 έγινε το περιστατικό φωτογραφικής καταγραφής κινήσεων του ''τουρίστα'' υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά (και των ''τουριστών'' της ''ακολουθίας'' του) στο ξενοδοχείο The Westin (212 East, 42ndSt.) στο Μανχάτταν, από δύο ανταποκριτές στις ΗΠΑ (Δημάδης και Σουλτογιάννης) τηλεοπτικών σταθμών Ελλάδας. Γράφηκαν πολλά σε ΜΜΕ στην Ελλάδα, ενώ ο υπουργός έκανε και ''βαρυσήμαντη δήλωση'' πιστοποιώντας την ''ελαφρότητα'' που τον διακρίνει, όπως έδειξε και στο προηγούμενο ταξίδι του στις ΗΠΑ, την άνοιξη, όταν, υποτίθεται, είχε ''σημαντικές επαφές με επενδυτές'', γιά να αποδειχτεί στην πράξη ότι πωλούσε ''αέρα κοπανιστό'', αφού ''σημαντικές επαφές'' ΔΕΝ υπήρξαν.

Δεν θα ασχοληθούμε με τα συμβάντα, που στόχο έχουν τον εντυπωσιασμό αφελών, κομματικών και μη, στην Ελλάδα. Απλά αναφέρουμε ότι ''σύλληψη'' των δύο ανταποκριτών ή ''απαγγελία κατηγοριών'' γιά οτιδήποτε, ΔΕΝ έγιναν, όπως πιστοποίησε στο ''Κ'' η αστυνομία της Νέας Υόρκης, απόγευμα Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου '17. 'Ολα τα άλλα είναι ''αερολογίες'', που αποτελούν και ''τρόπο ζωής'' ΜΜΕ και πολιτικών στην μνημονιακά ''τσακισμένη'' Ελλάδα. Ούτε θα αχοληθούμε με τον 12ήμερο ''τουρισμό'' με κρατικό χρήμα του ''μεγαλομανή'' υπουργού Επικρατείας -και της αχρείαστης συνοδείας του- στην Β. Αμερική, χωρίς σημαντικές επαφές-συναντήσεις ή πρακτικά αποτελέσματα γιά την Ελλάδα.»
Bookmark and Share