Eλικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ στα μέτρα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στη ΔΕΘ - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Eλικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ στα μέτρα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στη ΔΕΘ


  • Στα μέτρα των επίγειων δυνάμεων της τροχαίας της αστυνομίας θα συνδράμει από αέρος, το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης με από την παράταση που πήρε το πιλοτικό πρόγραμμα τροχονομικής επιτήρησης και αεροδιακομιδών, το οποίο εφαρμόστηκε τους καλοκαιρινούς μήνες στην Κεντρική Μακεδονία.

Όπως ανέφερε στο...  ραδιόφωνο του Αθηναϊκού -Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 fm”, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης , Γιώργος Σουρβίνος, το ελικόπτερο θα επιτηρεί τους δρόμους της πόλης και θα βοηθά στο συντονισμό ιδιαίτερα το ερχόμενο Σάββατο, ημέρα των μεγάλων διαδηλώσεων.

“Η παράταση του πιλοτικού προγράμματος μέχρι και το τέλος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα μας βοηθήσει κυρίως το Σάββατο που θα έχουμε τις μεγάλες πορείες και διαδηλώσεις. Θα έχουμε ακριβή εικόνα για το που βρίσκονται οι πορείες και έτσι θα μπορούμε να προγραμματίζουμε εγκαίρως τις εκτροπές και να διευκολύνουμε την κίνηση, γιατί είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν πολλοί αποκλεισμένοι δρόμοι” επισήμανε ο Διευθυντής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

“Με το ελικόπτερο μας δίνεται η δυνατότητα να συντονίζουμε καλύτερα τις επίγειες δυνάμεις. Το ίδιο βέβαια θα ισχύει όλες τις ημέρες λειτουργίας της ΔΕΘ” κατέληξε ο κ. Σουρβίνος.
Bookmark and Share