Κρουαζιερόπλοιο αποβίβασε… 320 Γερμανούς ποδηλάτες! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Κρουαζιερόπλοιο αποβίβασε… 320 Γερμανούς ποδηλάτες!

-Πρέβεζα-

Ένα ταξίδι.. άθλησης και πολιτισμού, σε σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, ξεκίνησαν 320 ποδηλάτες, οι οποίοι με το κρουαζιερόπλοιο Berlin, που έχει σημαία Μάλτας, έφτασαν στο λιμάνι της Πρέβεζας. ΄

Το πλοίο έδεσε στο λιμάνι της όμορφης ηπειρωτικής πόλης και παρά την βροχή, οι επιβάτες του κατέβηκαν με τα ποδήλατα στην προβλήτα, για να επισκεφτούν στην αρχαία Νικόπολη.

Η περιήγηση συνεχίστηκε στο Κανάλι, ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό και μετά επέστρεψαν για να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους.

Επόμενος σταθμός, θα είναι στην Ιτέα, από όπου αναμένεται να ποδηλατήσουν μέχρι τους Δελφούς.
Κατά την περιήγηση στην Πρέβεζα, τους ποδηλάτες συνόδευσαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι ποδηλάτες στην πλειονότητά τους είναι Γερμανοί, με ηλικία άνω των 40 ετών και ακολουθούν μία διαδρομή εναλλακτικού τουρισμού, που διοργάνωσε ένας περιφερειακός ραδιοφωνικός σταθμός της Βαυαρίας, σε συνεργασία με εταιρεία ποδηλάτων.

Όπως εξηγεί δημοσιογράφος από σταθμό του Μονάχου, που ακολουθεί την κρουαζιέρα, το ενδιαφέρον για τους ποδηλάτες είναι να συνδυάσουν την γνωριμία διαφορετικών πολιτισμών με την άθληση.

Αφετηρία για το ταξίδι, ήταν το Μόναχο. Από εκεί, έφτασαν στην Ιταλία και στην Βενετία επιβιβάστηκαν στο κρουαζιερόπλοιο, για να συνεχίσουν στην Αυλώνα της Αλβανίας και να «δέσουν» το πρωί στην Πρέβεζα.
Bookmark and Share