"Τσίπρα είσαι θεός. Μάζεψε τα ανθρωπάκια σου και ίδρυσε θρησκεία.." - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

"Τσίπρα είσαι θεός. Μάζεψε τα ανθρωπάκια σου και ίδρυσε θρησκεία.."


  • Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος την επανάληψη της ψηφοφορίας (δείτε το σχετικό video παρακάτω) για την ...ασυνήθιστη παρέμβαση και εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα στο 2ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ.


«Καλά. Τους ζήτησες να ξαναψηφίσουν επειδή την πρώτη φορά δεν...κατάλαβαν αυτό που ήθελες εσύ να ψηφίσουν -και αυτοί... ξαναψήφισαν;
Όχι, αγόρι μου. Εσύ δεν είσαι μ@λ@κ@ς. Εσύ είσαι θεός.
Μην χασομεράς καθόλου. Μάζεψε τα ανθρωπάκια σου και ίδρυσε θρησκεία»
έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τι είχε συμβεί.
Πρόκειται για την στιγμή εκείνη, το βράδυ του Σαββάτου, που ο Αλέξης Τσίπρας εκνευρισμένος που η εισήγησή του έχει καταψηφιστεί από το σώμα του συνεδρίου ανεβαίνει και πάλι στο βήμα.
Η ομιλία που καταγράφηκε -προφανώς από δημοσιογράφο- στο κλειστό κύκλωμα που μετέδιδε τα τεκταινόμενα του συνεδρίου στην Αίθουσα Τύπου, “ανέβηκε” από χρήστη στο Youtube. Μπορεί η εικόνα να μην είναι ιδιαίτερα καλή, όμως ο ήχος έχει την αξία του.
“Ουσιαστικά το σώμα – καλώς έκανε αν το έκανε έτσι- αποφάσισε απολύτως κόντρα στην εισήγησή που έκανα εγώ [...] Το σώμα αποφάσισε ότι μόνο 30 εκ των βουλευτών και υπουργών και γγ θα είναι στην ΚΕ των 150. Αν είναι αυτή η βούληση του Συνεδρίου, πάσο! Αλλά να ξέρουμε τι ψηφίζουμε. Εγώ ζητώ σ' αυτό το θέμα, να γίνουν δύο τοποθετήσεις υπέρ, δύο κατά και να ξαναψηφίσουμε”.
Έτσι και έγινε. Η προηγούμενη απόφαση ακυρώθηκε και υπερψηφίστηκε αυτό που πρότεινε ο πρωθυπουργός.
Δείτε το video:

.


Bookmark and Share