"Δικά μας τα νησιά.." - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

"Δικά μας τα νησιά.."


  • Το "δικό του Αιγαίο" παρουσιάζει ο δήμαρχος της Άγκυρας!


Προκλήσεων συνέχεια... από την τουρκική πλευρά. Μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης και την ανακοίνωση του τουρκικού υπ. Εξωτερικών, στην οποίο... ετίθετο θέμα κυριότητας νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο, σειρά είχε ο δήμαρχος της Άγκυρας και στενός συνεργάτης του Ταγίπ Ερντογάν, Melih Gokcek.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Gokcek δημοσίευσε έναν χάρτη της Ελλάδας στην οποία όλα τα νησιά του Αιγαίου, από τη Σαμοθράκη μέχρι την Εύβοια και από την Θάσο μέχρι την Κρήτη είναι βαμμένα σε μπλε χρώμα.

Και γράφει: «Εξαιτίας της Συνθήκης της Λωζάνης, τα νησιά που είναι σε μπλε χρώμα δόθηκαν στην Ελλάδα. Και ακόμη κάποιοι άνθρωποι λένε χωρίς ντροπή ότι επρόκειτο για επιτυχία».

Το επίμαχο tweet

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο δήμαρχος της Άγκυρας δήλωσε πώς κατάφερε να αποτρέψει ένα σχέδιο των Αμερικανών που είχε ως στόχο να προκαλέσει έναν τεράστιο σεισμό στην Τουρκία. Όπως μάλιστα συμπλήρωσε, το σχέδιο προέβλεπε την ενεργοποίηση μιας μεγάλης σεισμικής δόνησης μέσω μιας μυστικής μηχανής...

*Ψεκάζουν και στην Τουρκία;
Bookmark and Share