Επαναλαμβάνεται αύριο η σύγκληση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Επαναλαμβάνεται αύριο η σύγκληση της Ολομέλειας του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες


  • Όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νίκος Σακελλαρίου συγκάλεσε τελικώς τη διάσκεψη της Ολομέλειας για Τετάρτη και Παρασκευή μετά τη ματαίωσή της με δική του πρωτοβουλία λόγω "κλίματος" όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει.


Συγκαλείται...για αύριο Τετάρτη, και την Παρασκευή, η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα η μη του νομοθετικού πλαισίου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νίκος Σακελλαρίου συγκάλεσε τελικώς τη διάσκεψη της Ολομέλειας για Τετάρτη και Παρασκευή μετά τη ματαίωσή της με δική του πρωτοβουλία λόγω "κλίματος" όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει.

Η σύγκληση της διάσκεψης για δύο συνεχόμενες ημέρες εκτιμάται ότι μπορεί να οδηγήσει σε απόφαση για το πολυσυζητημένο θέμα του διαγωνισμού για τις άδειες μετά και τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ματαίωση της Ολομέλειας και όσα ακολούθησαν με τη σκληρή κριτική που άσκησαν δύο αντιπρόεδροι του ΣτΕ (Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και Χρήστος Ράμμος) για τους χειρισμούς του Προέδρου του Δικαστηρίου αλλά και της Ενώσεώς τους που με ανακοίνωσή της υποστήριξε τις προεδρικές ενέργειες.

Άλλωστε το θέμα της σύγκλησης της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ βρέθηκε στο επίκεντρο της χθεσινής σκληρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση για θέμα διαπλοκής και διαφθοράς.