Πέλλα: Ισόβια σε 27χρονο που σκότωσε με μπαλτά συγχωριανό του. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Πέλλα: Ισόβια σε 27χρονο που σκότωσε με μπαλτά συγχωριανό του.

  • Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε 27χρονος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης που κατακρεούργησε με μπαλτά έναν 65χρονο συγχωριανό του ...κόβοντας και τα γεννητικά όργανα.

Ο ισχυρισμός του... κατηγορούμενου ότι έδρασε εν βρασμώ ψυχικής ορμής, επειδή υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από το θύμα, δεν έγινε δεκτός από το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοφορία - οπλοχρησία.
Όπως μεταδίδει το voria.gr στην απολογία του, ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι έκανε σταδιακή χρήση ναρκωτικών, από ηλικία 16 ετών, ότι γνώρισε το θύμα και έκαναν χρήση χασίς.
«Κάναμε παρέα μόνο για χρήση. Στη χρήση πάνω, μου άπλωνε χέρι σε ακραία σημεία. Tο πήγαινε αλλού το πράγμα, σεξουαλικά. Δεν είχαμε επαφή. Χάιδευε μόνο, και αυτά μου μείνανε» φέρεται να ισχυρίστηκε στο δικαστήριο.
Για τη σκηνή του εγκλήματος είπε ότι έχει διαγραφεί από το μυαλό του.
«Το βράδυ εκείνο είχα πιει 1,5 μπουκάλι αλκοόλ και φάρμακα. Δεν ήταν προμελετημένο. Ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχω κάνει. Ζητώ συγνώμη, το έχω μετανιώσει» συμπλήρωσε.
Στο κατηγορητήριο περιγράφεται ότι:
«Στην Αψαλο Πέλλας, στις 30-31 Ιουλίου 2015, σκότωσε 65χρονο. Πήγε σπίτι για καφέ και για χρήση χασίς και μόλις το θύμα γύρισε την πλάτη τον χτύπησε με μπαλτά, με μήκος λάμας 17 εκατ. Του κατάφερε 27 τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα και όταν το θύμα αντέδρασε του έδωσε γροθιές, το έπιασε με λαβή κεφαλοκλειδώματος και του έσφιξε το λαιμό. Έτσι το θύμα κατέληξε. Του έκανε και τομή πέους και όρχεων».
Bookmark and Share