Κιλκίς: 42χρονος βίαζε και κρατούσε αιχμάλωτη νεαρή κοπέλα - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Κιλκίς: 42χρονος βίαζε και κρατούσε αιχμάλωτη νεαρή κοπέλα

  • Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.
  • Ο 42χρονος κρατούσε την 25χονη κοπέλα μέσα σε κοντέινερ, την υποχρέωνε να εργάζεται στους αγρούς χωρίς αμοιβή, ενώ το θύμα κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.


Συνελήφθη σε περιοχή...του Κιλκίς 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κρατούσε παράνομα 25χρονη ομοεθνή του, με σκοπό την οικονομική της εκμετάλλευση.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 42χρονος τον Αύγουστο κατάφερε να πείσει την 25χρονη, εκμεταλλευόμενος την κακή οικονομική κατάσταση της, να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα και να διαμείνει μαζί του σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, με σκοπό να εργάζονται σε διάφορες αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, όλο αυτό το διάστημα ο 42χρονος με τη βία κρατούσε παράνομα την 25χρονη, μέσα σε κοντέινερ που χρησιμοποιούσε για να μένει, ενώ κατακρατούσε και το σύνολο των χρημάτων που ήταν η αμοιβή της από τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Επίσης, όπως κατήγγειλε η 25χρονη, ο δράστης την είχε βιάσει επανειλημμένα.

Στην παθούσα παρασχέθηκε η απαιτούμενη αρωγή και προστασία. Ο συλληφθείς, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στην χώρα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Bookmark and Share